LOGISTICĂ

Centrul logistic Trident Pharma, inaugurat in noiembrie 2014, realizat la standarde inalte de performanta si tehnologie de ultima generatie, ofera urmatoarele facilitati:

  • Spatiu de stocare de 800 mp
  • Capacitate de stocare de 700 paleti

DISTRIBUȚIE

Pornind de la expertiza acumulata in cei peste 18 ani de activitate in piata de distributie, re-gandim si optimizam relatiile si caile de a ajunge la pacienti, farmacii si distribuitori. Solutiile de distributie pe care le propunem partenerilor nostri sunt menite sa ofere valoare adaugata clientilor finali, sa acopere toate canalele de distributie – farmacii independente, lanturi de farmacii, spitale si clinici.

Sprijinim companiile farmaceutice in construirea relatiilor durabile si puternice, oferindu-le toata gama de servicii in vederea atingerii distributiei la nivel national, dupa cum urmeaza:

  • Contracte de distribuție cu principalele tipuri de clienti:distribuitori, rețele de farmacii, spitale
  • Livrări directe la clienți prin furnizori logistici

Management logistic pentru studii clinice

Trident Pharma este autorizata de una din firmele de profil pentru a asigura activitati de logistica pe pentru studii clinice.

Oferim spatiu de depozitare si in custodie pentru produsele destinate studiilor clinice, avind in vedere ca aceste produse au nevoie de conditii si instructiuni de lucru mai stricte.

Depozitarea produselor destinate studiilor clinice se face in incaperi sigure, cu acces limitat si conditii de temperatura si umiditate recomandate de contractor / furnizor / producator.