In perioada 2009-2014 am lansat parteneriate puternice cu companii importante, ale caror produse raspund cerintelor celor mai exigenti si informati pacienti din Romania. Exploram permanent noi oportunitati pe pietele globale si ne informam continuu in legatura cu ultimele tendinte legate de sanatate, nutritie, preventie si cresterea vitalitatii. Scriem impreuna povestea prin FOCUS, EXPERTIZA, ACTIUNE.

LABORATOIRES FUMOUZE- Sterimar

In 1975, Laboratoires Fumouze au dezvoltat si lansat STÉRIMAR® – prima solutie pentru igiena nazala bazata pe apa de mare in concentratie fiziologica. De peste 30 de ani, STÉRIMAR® isi propune sa ofere cele mai eficiente produse pacientilor si profesionistilor din intreaga lume.

Trident Pharma ofera companiei Lab Fumouze servicii de reprezentare.

PROTINA PHARMA

Protina Pharma Ernahrung este o companie germana independenta, medie, de familie, cu istorie de 3 generatii. Ariile sale de expertiza includ: dezvoltarea, aprobarea, producerea si comercializarea de produse inovative : medicamente fara prescriptie medicala (OTC) si suplimente alimentare pentru piata germana si pietele internationale.

In România, PROTINA Pharma este reprezentată prin